Home Gospodarstvo Nemaš još 28 godina i oduvijek ti je želja raditi u policiji?...

Nemaš još 28 godina i oduvijek ti je želja raditi u policiji? Prijavi se, MUP upisuje novu generaciju!

Kandidati ne smiju biti članovi nijedne političke stranke

PODIJELITE
Foto: MUP RH/ Ilustracija

Nova prilika da postaneš policajac/policajka! Program započinje u rujnu ove godine, a nakon uspješnog završetka čeka te radni odnos u Ministarstvu unutarnjih poslova RH.

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2021./2022. godini.
Planira se upis 550 polaznika/polaznica u program koji će započeti najranije 20. rujna 2021. (ovisno o epidemiološkoj situaciji), a polaznice/polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.

Evo koji su uvjeti za upis

Kandidati trebaju imaju završenu srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, posjedovati posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost kao i propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti kako bi dostojno obavljali policijsku službu. Na dan 20. rujna 2021. godine trebaju biti mlađi od 28 godina starosti godina, te ne smiju biti članovi političke stranke.

Rok za podnošenje prijave krenuo je s početkom ovog tjedna, te je otvoren do 15. kolovoza 2021. godine, a više možete doznati OVDJE.