Home Sport POVIJESNI TRENUTAK Gorica ušla u polufinale, Lovrić i Nimely briljirali golovima!

POVIJESNI TRENUTAK Gorica ušla u polufinale, Lovrić i Nimely briljirali golovima!

Kristijan Lovrić zabio je dva fantastična gola u premoćnoj pobjedi nad Hajdukom od 3:0. U polufinalu igramo protiv Dinama

PODIJELITE

Naši nogometni junaci posljednji su polufinalisti Hrvatskog nogometnog kupa, što je najveće postignuće goričkog kluba u povijesti!

Kristijan Lovrić zabio je dva fantastična gola u pobjedi nad Hajdukom od 3:0. Gorica će igrati protiv Dinama. Dvostruki strijelac za Goricu bio je naš najbolji strijelac Kristijan Lovrić, koji je prvi gol zabio u mrežu Hajduka u devetoj i 82. minuti, kao plod savršeno odigrane akcije u kojoj je sudjelovala cijela napadačka linija naše momčadi.

Akciju je započeo Matija Dvorneković dodavanjem prema Mataru, ovaj je petom proslijedio Nimelyju koji je paralelnim dodavanjem na rubu kaznenog prostora pronašao Lovrića, a najbolji strijelac Gorice je iz prve preciznim udarcem pogodio donji lijevi kut vrata pokraj nemoćnog Lovre Kalinića. Za razliku od tri gola u 89. minuti i konačnu presudu Hajduku donio je Sylvanus Nimely koji je i asistirao Lovriću kod drugog  maestralnog pogotka.

Tako će naša Gorica u polufinalu gostovati na Maksimiru kod Dinama, a u drugom polufinalu će Istra 1961 u Puli ugostiti Rijeku.