Home Crna Kronika Najmoprimac pokrao vlasnicu stana, lopov ukrao vrijedne naočale u trgovini….

Najmoprimac pokrao vlasnicu stana, lopov ukrao vrijedne naočale u trgovini….

PODIJELITE

Brzom reakcijom policije dobro je završila priča u kojoj je hrvatska državljanka rođena 1944.godine iznajmila dio kuće, odnosno stana, mladom 20-godišnjaku koji ju je tek nekoliko dana nakon što je u stanu boravio- pokrao. Prema izvješću policije, iz stana je otuđio televizor, poplune, deke i odjeću te beštek i tanjure. Vlasnica je brzo sve prijavila policiji koja je počinitelja pronašla i uspjela vratiti svu ukradenu robu. Protiv počinitelja je već ranije podnesena i kaznena prijava.

Ostavila na pultu skupe sunčane naočale

Još jedna krađa dogodila se prošli tjedan u Offertissimi gdje je mušterija nehotice prilikom biranja ili plaćanja robe na polici ostavila vrijedne sunčane naočale. Netko je naočale pronašao, ukrao i time načinio štetu od oko 1200 kuna, s obzirom na to da se radilo o brendiranim sunčanim naočalama.

Ukraden bicikl

Slične vrijednosti, oko 1200 kuna, bio je i bicikl koji je u razdoblju od 3. do 12. srpnja ukraden iz stambene zgrade u Pucekovićevoj ulici. Bicikl je star 2-3- godine, marke Nakamura, vlasništvo 45-godišnjakinje.

U prošlom tjednu policija bilježi 41 događaj, od kojih 10 kaznenih djela. Nema zabilježenih prekršaja nasilja u obitelji, dva su prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge, a dogodilo se čak 13 prometnih nesreća.