Home Izdvojeno “Moj mali poni” i “Geostorm” stižu na platno goričkog kina

“Moj mali poni” i “Geostorm” stižu na platno goričkog kina

PODIJELITE
foto: Ilustracija

U Kinu Gorica još danas su na rasporedu filmovi “Neparožderi” i “Snjegović”. Repertoar se mijenja već sutra pa pogledati možete filmove “Moj mali poni” i “Geostorm”.

“Moj mali poni” (My Little Pony”) animirani je sinkronizirani film koji je u trajanju od 99 minuta režirao Jayson Thiessen.

– Generacije su odrasle uz globalno popularni serijal koji nam na velika platna donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Equestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Canterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad prije viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put kako bi pokušali spasiti svoj dom – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u petak, ponedjeljak i srijedu u 18 sati.

“Geostorm” je znanstveno-fantastični, akcijski film koji je u trajanju od 109 minuta režirao Dean Devlin. Glavne uloge tumače Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris i Jim Sturgess.

– Kada katastrofalne klimatske promjene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svjetski vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planeta, koji će kontrolirati klimu i čuvati stanovništvo cijelog svijeta. Nakon uspješnog čuvanja Zemlje dvije godine, nešto krene po zlu – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu sutra, u petak, ponedjeljak i srijedu u 20 sati te u nedjelju u 20 i 30.

Ove nedjelje je na rasporedu besplatna projekcija filma “Kralj i ptica” (Le Roi Et L`oiseau”) koja se prikazuje u sklopu revije “Randez Vous Au Cinema”. Riječ je o animiranom filmu iz 1980. godine koji je u trajanju od 83 minute režirao Paul Grimault. Prikazat će se u 18 i 30 sati.