Home Sport Maraton Klub Velika Gorica počinje s upisom novih članova

Maraton Klub Velika Gorica počinje s upisom novih članova

Raspon godina članova je od “đaka prvaka” pa sve do starijih atletičara

PODIJELITE
Foto: Maraton Klub Velika Gorica/web

S početkom nove školske godine dolazi vrijeme da u velikogoričkom Maraton klubu pojačaju snage novim članovima!  Svojim se djelovanjem već više od 15 godina brinu za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara kao i putem organizacije sportskih manifestacija koje svi već dobro znate – Turopoljske trke, Sretne trke, Dječjeg jesenskog krosa i Turopoljske lige trčanja.

Rad s atletičarima provodimo u sklopu dvaju programa – Atletske škole Života u pokretu – te nudimo programe za atletičare i za rekreativce. Atletska škola našeg kluba namijenjena je svima koji se žele aktivno baviti atletikom te cestovnim ili trail trčanjem! Naši članovi redovito nastupaju na Prvenstvima Hrvatske u atletici, polumaratonu, maratonu, trailovima, kao i na drugim brojnim utrkama diljem lijepe naše – poručili su iz Maraton Kluba.

Program atletske škole se odvija svaki radni dan u tjednu pod stručnim vodstvom Višeg sportskog trenera atletike Franje Gavranovića. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Gorica“ u Velikoj Gorici. Raspon godina članova je od “đaka prvaka” pa sve do starijih atletičara. Više informacija o Atletskoj školi kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje.

Program Život u pokretu namijenjen je svim rekreativcima kojima je više do opuštanja i održavanja zdravog tijela i duha nego do natjecanja.

– Treninzi se odvijaju u opuštenoj atmosferi pod okom profesionalnog trenera Franje Gavranovića. Program je namijenjen za sve uzraste. Treninzi se održavaju na tartan stazi i poligonu s umjetnom travom u sklopu sportskog kompleksa ŠRC „Gorica“ u Velikoj Gorici. Više informacija o programu Život u pokretu kao i o načinu kako postati član Kluba možete pronaći ovdje. Sve zainteresirane molim da se jave našem treneru Franji Gavranoviću (091/8887229) – pozivaju iz Kluba.

Više informacija o Maraton Klubu, njihovim utrkama i programima te načinu kako pristupiti klubu dostupne su na njihovoj Internet stranici i Facebook stranici.