Home Crna Kronika Linija 268: ZET-ovac putniku prijetio letvom

Linija 268: ZET-ovac putniku prijetio letvom

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Putnici koji su jučer ujutro na Glavnom kolodvoru čekali liniju 268 za Veliku Goricu ponovno su proživljavali neizvjesnost u iščekivanju autobusa koji je kasnio u samom polasku. Umjesto u 8 sati i 39 minuta, kada je autobus trebao krenuti prema rasporedu vožnje, pedesetak putnika ukrcalo se na famoznu 268 liniju tek u 9 sati i 15 minuta jer autobusa jednostavno nije bilo, piše vecernji.hr.

Ljutiti putnik, čekajući na stanici autobus, ispitivao je vozača druge linije gdje je autobus za Veliku Goricu, no on mu je samo odbrusio da s tim nema veze pa se čovjek u potrazi za odgovorom uputio prema prostoriji ZET-a na čijim vratima piše ”kontrolor”, piše vecernji.hr,  no vrata sobice bila su zaključana. U tom trenutku dolazio je ZET-ovac i otključavao  vrata govoreći ”Šta mene pitate gdje su autobusi. Otkud ja znam. Nije to moj problem.” Putnik se okrenuo i vraćao na stanicu kad mu se u jednom trenutku iza leđa stvorio kontrolor ZET-a s letvom u ruci prijeteći da će ga udariti, na što se ovaj povukao.

Tučnjava je izbjegnuta, no netrpeljivost između putnika i ZET-ovaca na linija 268 je svakodnevna. Čak se i putnici međusobno svađaju, otimaju se za slobodna sjedeća mjesta, a nažalost, i ubijaju zbog karte od četiri kune.