Home Izdvojeno KUMIČIĆ ZA VUKOVAR Prikupljeno 1300 kilograma hrane i kozmetike

KUMIČIĆ ZA VUKOVAR Prikupljeno 1300 kilograma hrane i kozmetike

Ovo je peta humanitarna akcija za najpotrebnije u Vukovaru, a odaziv djece i roditelja uvijek je velik

PODIJELITE

Učenici Osnovne škole Eugena Kumičića prikupili su 1300 kilograma hrane i kozmetike u humanitarnoj akciji „KUMIČIĆ za Vukovar“. Akcija je održana od 5. do 11. prosinca, a prikupljene namirnice predane su u Caritas župe svetog Filipa i Jakova u Vukovaru jučer prijepodnevnim satima.

Akciji su se pridružili učenici Gimnazije Velika Gorica, sportašice iz Hrvatskog odbojkaškog kluba Velika Gorica te mnogi Velikogoričani koji su donijeli svoje priloge u našu školu. I ove godine zahvaljujemo djelatnicima iz Ljekarni Zagrebačke županije na doniranim kutijama te Gradu Velika Gorica i tvrtki VG Komunalac na osiguranom prijevozu namirnica do Vukovar”, poručuju iz Kumičića.

Ovo je peta humanitarna akcija za najpotrebnije u Vukovaru, a odaziv djece i roditelja uvijek je velik, dodaju. “Već nekoliko godina uoči odlaska u Vukovar u našoj knjižnici zavlada gužva. Roditelji i djeca dolaze s namirnicama, učenici osmih razreda važu ih i pakiraju. Kako se povećava broj kutija, naša je radost sve veća. Ponosni smo što „Kumičić“ ima veliko srce i što naši osmaši već nekoliko godina u Vukovar odlaze punih ruku”, zaključuju u Kumičiću, a mi ćemo još samo dodati- bravo i čestitamo!