Home Gospodarstvo Koliko znate o svojim radnim pravima? Dođite na radionicu odvjetnice Ive Babić

Koliko znate o svojim radnim pravima? Dođite na radionicu odvjetnice Ive Babić

Saznajte više informacija o ugovorima o radu na određeno i neodređeno vrijeme, te o raskidu ugovora o radu

PODIJELITE

Razvojna agencija Grada Velike Gorice organizira radionicu pod nazivom “Radno pravo” namijenjenu poduzetnicima koji imaju zaposlene radnike ili planiraju zapošljavanje radnika. Radionica će se održati 16. svibnja 2023. godine u Vijećnici POUVG od 10 do 13 sati.

Tijekom radionice bit će riječi o općenitim informacijama o radnim odnosima, zakonima koji se odnose na radno pravo, detaljnim informacijama o ugovorima o radu na određeno i neodređeno vrijeme, te o raskidu ugovora o radu.

Predavačica će biti odvjetnica Iva Babić koja ima dugogodišnje iskustvo u savjetovanju i zastupanju klijenata u području prava društava, parničnih postupaka, radnog prava te naplate potraživanja.

Radionica je financirana iz javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “Razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – Faza 2. Prijave su obavezne, a moguće su putem poveznice na web stranici koje možete pronaći OVDJE.