Home Izdvojeno KAKVO IZNENAĐENJE VG Legacy uz vatrogasce i policiju iznenadio malog Svena

KAKVO IZNENAĐENJE VG Legacy uz vatrogasce i policiju iznenadio malog Svena

Zaustavili su promet i iznenadili pravog malog heroja Svena koji je šesti rođendan započeo zračenjem u institutu za tumore

PODIJELITE

Na društvenim mrežama VG Legacy ekipe danas su se pojavile zanimljive fotografije njih odjevenih poput superheroja, a onda i emotivni video u kojem jedna velika vesela ekipa posjećuje malenog Svena.

Naime, glavni heroj ove priče upravo je on – Sven koji je proslavio svoj šesti rođendan. “Rođendan koji je započeo zračenjem u institutu za tumore. Danas, točno u 12 sati. Naša Marija dobila je ovu informaciju i pitala što voli. Odgovor je bio: policajci, vatrogasci te naravno superheroji. Superheroji su svi Legacy članovi koji su u manje od sat vremena skupili kostime i odlučili spasiti svijet i Svena”, pišu iz VG Legacyja.

Bez razmišljanja se uključili u iznenađenje

Osim volontera heroja u akciju su se uključili iz Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica, interventne policije te policijske postaje Črnomerec. “Bez razmišljanja su prihvatili naš apel da dođu usrećiti ovog malog heroja. San svakog dječaka, rotirke, kamioni, zaustavljanje prometa radi Svena. Heroja koji se sa svojih 6 godina bori sa rakom čeljusti. A prije svojih malih, a opet tako velikih, 6 godina obolio je od raka jednjaka i želudca. Kada su svi se nadali da je to gotovo pojavio se onaj na čeljusti.”

Uz iznenađenje dobio je poklone od Legacya, policije i vatrogasaca. Kako govore, svi su odlučili da je upravo ovo njegov dan. Uključio se i mini Legacy izradom plakata.

Ne znate koliko nam je puta puklo srce danas, koliko smo puta suze skrivali kao superheroji. No, rekli smo vam svima, imaju i heroji osjećaje. Njegovoj obitelji sada je potrebna podrška i pomoć. Pomoći možete, a kako, to mi nećemo određivati.”, navode iz VG Legacyja.

Pomoći zaista možete i vi. Svenov tata ima grupu koja se zove SVI ZA MALOG SVENA na kojoj svakodnevno možete pratiti njegovo stanje i pomoći. “Ovo maleno biće, mali anđeo koji je snažniji danas bio od svih nas heroja, zaslužio je da ustanemo svi za njega. Svene, sve će biti u redu! Svi heroji, vatrogasci i policajci imaju teške dane, ali ti si ipak naš najveći heroj kojeg smo u dugo vremena upoznali. Hvala ti na današnjem danu, hvala što si bio veći heroj od svih nas i pokazao nam što znači biti heroj. Voli te do neba i nazad tvoja ekipa VG Legacya!”, završili su emotivnu objavu.

Kako je bilo, pogledajte na fotografijama i videu u nastavku!