Home Izdvojeno JAVNI POZIV za prijavu kandidata za pomoćnike u nastavi u gradskim osnovnim...

JAVNI POZIV za prijavu kandidata za pomoćnike u nastavi u gradskim osnovnim školama

Kroz javni poziv se traže 53 osobe koje će biti zaposlene na nepuno radno vrijeme

PODIJELITE
Foto: Unsplash

U okviru projekta ‘Svako dijete ima pravo na obrazovanje’ financiranom iz Europskog socijalnog fonda, Grad Velika Gorica objavio je natječaj za pomoćnike u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju. Pomoćnici će raditi u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Kroz javni poziv se traže 53 osobe koje će biti zaposlene na nepuno radno vrijeme od 21 do 30 sati tjedno, a bit će zaposlene na ugovor o radu na neodređeno vrijeme do 10 mjeseci.

Prethodno iskustvo će donijeti prednost

Među uvjetima su najmanje završena četverogodišnja srednja škola, a iako prethodno iskustvo na poziciji pomoćnika u nastavi nije uvjet, osobe s iskustvom će imati prednost.

Osnovna zadaća pomoćnika u nastavi je pružanje neposredne podrške i pomoći učenicima s teškoćama u razvoju sa ciljem poboljšanja njihovih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja.

Rok za podnošenje prijava je 26. lipnja. Dodatne informacije možete pronaći na službenim stranicama Grada Velike Gorice te na mail djeca@gorica.hr.