Home Vijesti Iz svih trgovina se povlači popularna mineralna voda: Osjeti se promjena okusa...

Iz svih trgovina se povlači popularna mineralna voda: Osjeti se promjena okusa i mirisa

PODIJELITE

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače da subjekt u poslovanju s hranom ATLANTIC DROGA KOLINSKA d.o.o., Ljubljana, Slovenija iz predostrožnosti povlači i opoziva proizvod Prirodna mineralna voda Donat Mg, 1L, datuma najbolje upotrijebiti do 14. 11. 2024. i datuma najbolje upotrijebiti do 15. 11. 2024., zbog promjena organoleptičkih svojstava okusa i mirisa.

Proizvod nije u skladu s Uredbom 178/2002 o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Proizvođač: ATLANTIC DROGA KOLINSKA d.o.o., Ljubljana, Slovenija

Distributer: ATLANTIC TRADE d.o.o., Zagreb

ATLANTIC: Potrošači mogu primijetiti promjenu okusa i mirisa

“Kupce i potrošače obavještavamo da je proizvod prirodna mineralna voda Donat Mg, 1 L, s oznakom 14. 11. 24 (s rokom uporabe najmanje do 14. 11. 2024.) i Donat Mg, 1 L, s oznakom 15. 11. 24 (s rokom uporabe najmanje do 15. 11. 2024.,) organoleptički promijenjen, što potrošač može primijetiti.

U skladu s visokim standardima kvalitete poduzeća, unatoč činjenici da proizvod nije štetan za zdravlje, odlučili smo preventivno povući cijelu seriju proizvoda s tržišta. Proizvod nije štetan za zdravlje.

Potrošači koji su kupili proizvod mogu ga vratiti na prodajno mjesto, gdje će dobiti povrat novca ili dogovoriti zamjenu proizvoda.

Za više informacija na dostupni smo na kontaktcentarcro@atlanticgrupa.com ili broju telefona 0800 0009″, priopćili su iz Atlantic Grupe.