Home Izdvojeno Za istim stolom šminkerica, vegetarijanac, štreberica i fensi mama

Za istim stolom šminkerica, vegetarijanac, štreberica i fensi mama

Kako izgleda život u jednoj, naoko (ne)običnoj obitelji, zapitali su se polaznici i voditeljice Dramskog studija POUVG i o tome odlučili napraviti predstavu

PODIJELITE

Kako izgleda život u jednoj, naoko (ne)običnoj obitelji, zapitali su se polaznici i voditeljice Dramskog studija POUVG i o tome odlučili napraviti predstavu. Što se događa kad se za istim stolom nađu šminkerica, vegetarijanka, štreberica, darovita, fensi majka, i neopterećen otac obrtnik? Mladi glumci odlično su se snašli i predstavili svoje scenske priče u nekoliko životnih situacija.

“Najveći problem bio mi je gdje ću stajati i kako složiti scenu. Tekst mi nije bio problem, lako sam ga naučio”,govori nam Patrik koji se pojavljuje u ulozi gejmera i vegetarijanca. Mlada glumica Lara, kaže, nastavit će se baviti glumom, a ova joj je predstava prilika na putu do ostvarenja životnog sna, a taj je- postati glumicom.

Polaznike dramskog studija za uloge su pripremale i s njima na tekstu radile voditeljice Dramskog studija- Gabrijela Špehar, Marijana Vlahović i Sandra Toplek Ban, a zadovoljan je i voditelj kazališne djelatnosti u Pučkom ulištu, Velimir Đaković. “Prošlo je jako dobro, posebice s obzirom na to da su nam neku glumci jutros otpali zbog drugih, ljetnih obveza. Malo smo mijenjali i tekst na licu mjesta, ali naši su se glumci odlično snašli, što dokazuje da su stvarno pravi profesionalci”, zaključio je Đaković. Pa, glumice i glumci- bravo!