Home Gospodarstvo Hotel Royal – kraljevski ugođaj u srcu grada

Hotel Royal – kraljevski ugođaj u srcu grada

PODIJELITE

Uređenjem novog terminala Zračne luke Zagreb, Velika Gorica i Turopolje postale su nezaobilazne destinacije turistima na njihovu putu u hrvatske ili europske metropole. Smještajnih kapaciteta sve je više, a i ponuda je sve bogatija. Royal Airport Hotel, smješten na samo pet minuta od središta Velike Gorice, u blizini Zračne luke, u svojoj ponudi, osim smještaja, nudi i prostor za organizaciju poslovnih ručkova, banketa, domjenaka i svečanih proslava tijekom cijele godine, a posebice pred božićne i novogodišnje blagdane.

– Kraj 2017. godine idealno je vrijeme za opušteno druženje s Vašim kolegama, zaposlenicima, poslovnim partnerima i prijateljima, a osoblje Royal Airport Hotela za Vas organizira Božićne domjenke prilagođene broju ljudi i željenom meniju – pozivaju iz Hotela. 
Royal Airport u ponudi ima apartmanski smještaj, te superior i deluxe sobe. Hotelski sadržaji, uz salu za svečane prigode, uključuje i konferencijsku salu, restoran, caffe bar, unutarnji bazen i saunu. Restoranski à la carte meni obuhvaća ponudu tradicionalne hrvatske hrane i mnoštvo drugih jela, a cijene su prilagođene ovisno o individualnim željama gostiju.