Home Gospodarstvo HEP otpisao račun za svibanj dvjema našim općinama, cestarina se do 1....

HEP otpisao račun za svibanj dvjema našim općinama, cestarina se do 1. srpnja ne naplaćuje

Produljuje se i mjera besplatnog korištenja željezničkog prijevoza (HŽ) za stanovnike na području pogođenom potresom, te pripadnike službi koje pružaju pomoć stanovnicima i saniraju štete

PODIJELITE

Podsjećamo kako je Vlada RH na sjednici u travnju 2021. godine prihvatila Zaključke o korištenju autoceste Zagreb-Sisak bez naplate do 1. srpnja 2021. godine.

Do 1. srpnja produljuje se i mjera besplatnog korištenja željezničkog prijevoza (HŽ) za stanovnike na području pogođenom potresom, te pripadnike službi koje pružaju pomoć stanovnicima i saniraju štete.

Otpisuje se svibanjski račun HEP-a za dvije naše općine!

Naime, krajnjim kupcima kategorije kućanstvo na potresom pogođenom području otpisati će sukladno Zaključku Vlade RH u vezi provedbe otpisa potraživanja i naknade sva potraživanja vezana za isporučenu energiju za svibanj 2021. godine.

Mjera otpisa potraživanja odnosi se na krajnje kupce iz kategorije kućanstvo na području dviju općina Zagrebačke županije, a to su Pokupsko i Kravarsko. Što se tiče lipnja još nema informacija o eventualnom otpisu potraživanja.