Home Vijesti Gorički vrtić Lojtrica se strelovito popeo na treće mjesto! Još stignete glasovati

Gorički vrtić Lojtrica se strelovito popeo na treće mjesto! Još stignete glasovati

Doživjeli su skok od gotovo 300 glasova

PODIJELITE
Foto: DV Lojtrica

Dječji vrtić Lojtrica bori se za titulu najljepšeg vrtića, natjecanja u organizaciji portala gradonačelnik.hr, uz još 51 vrtić iz cijele Hrvatske. Iako u početku baš i nije dobro stajao, DV Lojtrica jučer je napravio najveći skok u broju lajkova i plasirao se na 3. mjesto. Sudeći po trenutnom stanju na semaforu, najnapetiju završnicu utrke očekujemo upravo u kategoriji velikih gradova – DV Leptirić iz Grad Vukovar na, čini se, sigurnoj je vodećoj poziciji, ali je itekako neizvjesno kako će se Dječji vrtić “Cvrčak” Čakovec, DV Lojtrica i DV Četiri rijeke iz Grada Karlovca rasporediti na 2., 3. i 4. mjestu jer je razlika u broju glasova trenutno minimalna.

Za titulu najljepšeg vrtića bori se 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina, dok će žiri najbolje vrtiće birati među 27 kandidata. Sve vrtiće možete pogledati i za svoje favorite glasati na FB stranici gradonačlenik.hr do 24. svibnja u podne.

U zbrajanju glasova računaju se lajkovi na čitavu objavu, a ne na pojedinačne slike. Isto tako, računaju se samo lajkovi direktno na stranici, a ne i oni na shareovima.