Home Izdvojeno Gorica u Bistru po bodove

Gorica u Bistru po bodove

PODIJELITE

Izabranici trenera Dražena Biškupa upisali su zaslužena tri boda na domaćem terenu u utakmici protiv Hrvatskog dragovoljca.

„Bio je veliki pritisak na nama i ta se utakmica jednostavno morala dobiti“ – kratko je komentirao trener Biškup.

Gorički drugoligaš HNK Gorica trenutno je drugi na tablici, a za vodećim Interom zaostaje četiri boda. Već sutra, prilika je za osvajanjem novih bodova. Gorica gostuje u Bistri kod istoimene momčadi, koja ima 23 boda te se bori za opstanak u ligi.

Ususret utakmici u momčadi vlada pozitivna atmosfera, a ovo će kolo propustiti Marko Brtan i Karlo Šimek, dok se u igru vraća Damir Milanović.

„Znam da nas u Bistri ne čeka lagan posao, biti će pritisak od publike i domaće momčadi koja se bori za opstanak. Utakmica će biti čvrsta i tvrda, oni će čekat našu grešku , ali mi se tamo moramo nametnut kao favoriti. Idemo po tri boda pa ćemo vidjet što će ispast na kraju.„ – dodao je trener Biškup.

„Bistra je jedna dobra ekipa s dobrim trenerom i dobrim igračima, ali mi smo pokazali da znamo igrat na gostujućem terenu i nadam se da ćemo sutra ostvariti pozitivan rezultat. – komentirao je igrač Gorice, Luka Perić.

HNK Gorica gostuje sutra u Bistri, a utakmica 26.kola 2.HNL igra se u 16:30 sati.