Home Vijesti GLASAJTE za najljepše fotografije s područja Zagrebačke županije

GLASAJTE za najljepše fotografije s područja Zagrebačke županije

Fotografije s najviše 'lajkova' u sklopu fotografskog natječaja “Photo Zagreb County” osvojit će nagrade

PODIJELITE
Ježevo, ŠRU Odra

Krenuo je izbor najljepših fotografija s područja Zagrebačke županije fotografskog natječaja “Photo Zagreb County”. Fotografije s najvećim brojem prikupljenih lajkova na društvenim mrežama dobivaju nagrade.

Cilj natječaja bio je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili autentičan doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, a kojima će se dodatno promovirati posjet i istraživanje Zagrebačke županije. “Natječajem želimo potaknuti umjetnike/amatere stvaranju i razmišljaju o detaljima i zanimljivostima županije te na taj način ojačati identitet i brend naše destinacije.”, govore iz Turističke zajednice.

Tema fotografije „Photo Zagreb County“ omogućuje autorima/autoricama široki kreativni izražaj. 10 najbolje ocijenjenih fotografija, prema ocjeni stručnog žirija/Povjerenstva bit će postavljene i predstavljene na izložbi koja će biti organizirana od strane Turističke zajednice Zagrebačke županije. Glasati može i publika te će najbolje ocijenjene fotografije biti nagrađene. Nagrade će se dodjeljivati u dvije kategorije: najbolje fotografije prema mišljenju žirija i fotografija s najvećim brojem prikupljenih lajkova na društvenim mrežama.

Fotografije koje su u natječaju i za koje možete glasati pronađite OVDJE.