Home FOTO VIJEST FOTO/VIDEO Spektakularan doček Vatrenih Brozovića i Budimira u Velikoj Gorici

FOTO/VIDEO Spektakularan doček Vatrenih Brozovića i Budimira u Velikoj Gorici

Bila je njihova fešta! Naši brončani dečki zahvalili su publici i gradu na dočeku

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec

Ovih dana sve je u znaku proslave, feštalo se u Zagrebu, a jučer je gorjela i naša Velika Gorica. Grad je uz Turističku zajednicu organizirao spektakularan doček naših domaćih Vatrenih – Marcela Brozovića i Ante Budimira.  Prije nego su se popeli na pozornicu kod Muzeja Turopolja građani su se okupili u velikom broju i uz uzvike, pljesak i plakate dočekali brončane nogometaše.

“Gorica je ponovno pokazala svoje veliko srce uz velik broj okupljenih koji su došli zahvaliti našim sugrađanima na promociji Velike Gorice i Hrvatske.“, govori ponosno gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je uz voditelje s pozornice pozdravljao publiku.

Marcelo Brozović, naš Turopoljski top, zahvalio je svima na velikom dočeku te dodao kako je nije očekivao da će se okupiti ovoliko građana. Priznao je i da se uspio otrijezniti od sinoćnje zabave i time nasmijao publiku cijele Hrvatske. Ante Budimir ponosno je istaknuo kako je svoje prve korake imao upravo u vlastitom gradu te da se nada kako će i u budućim generacijama članovi reprezentacije i dalje dolaziti iz Velike Gorice.

Nakon dočeka uslijedio je veliki vatromet te nastup grupe Kings.