Home Izdvojeno FOTO Sveti Nikola posjetio djecu u vrtićima. Ove godine samo preko ograde...

FOTO Sveti Nikola posjetio djecu u vrtićima. Ove godine samo preko ograde i prozora

Kao ni za vikend obilazak, tako ga niti danas ova pandemija koronavirusa nije spriječila u širenju dobrog duha

PODIJELITE

Ova godina posebna je po mnogoćemu, pa tako i po skromnijim obilježavanjima svima dragih blagdana. Jedno takvo, novo normalno, bilo je i obilježavanje blagdana svetog Nikole.

Za vikend šetnju gradom i obilazak bio je udaljen od ljudi i iz distance slao lijepe pozdrave i dobre želje te dijelio poklone. U sklopu Prosinca u Gorici – specijalno izdanje 2020. obišao je i djecu u dječjim vrtićima. Kao ni za vikend, tako ga niti danas ova pandemija koronavirusa nije spriječila u širenju dobrog duha.

Danas je tako posjetio Dječje vrtiće u Kurilovečkoj, Pucekovićevoj, Žirek u Tomaševićevoj i Svačićevoj, Lojtricu u Velikoj Mlaki, Ciciban u Vidrićevoj te u Kolarevoj. Djeca su, kao i obično, bila oduševljena što ga vide bez obzira na to što je ove godine to bilo samo preko ograda i prozora.

Bitan je dobar duh i želja koju je pokazao, a ovim posjetom im je sigurno uljepšao ovaj već lijep sunčani dan.

Natječaj “Ja i Sveti Nikola”

Podsjećamo, do sutra, 8. prosinca u podne, traje kreativni natječaj Turističke zajednice Velike Gorice u kojem je tema “Ja i Sveti Nikola”. Najbolji radovi odredit će se na temelju broja lajkova, a za sudjelovanje je potrebna vaša fotografija ili crtež. Više o natječaju koji se odvija preko Facebooka možete pronaći OVDJE.