Home Izdvojeno FOTO Još jedan uspješno završen Escape room Goričkog kluba mladih

FOTO Još jedan uspješno završen Escape room Goričkog kluba mladih

Ekipe su u zanimljivo uređenom prostoru morale u sat vremena pobjeći od otmičara, saznati tko ih je zatočio i pronaći lozinku za otključavanje lanaca oko njihovih ruku

PODIJELITE

Kroz vikend se u Dvorcu Lukavec održao još jedan Escape room u organizaciji Goričkog kluba mladih. Mjesta za ekipe su se jako brzo popunila, a na kraju je čak 11 ekipa imalo mogućnost sudjelovati.

Ekipe su u zanimljivo uređenom prostoru morale u sat vremena pobjeći od otmičara, saznati tko ih je zatočio i pronaći lozinku za otključavanje lanaca oko njihovih ruku. No, one najuspješnije grupe nisu trebale samo uspješno pobjeći već su morale ispuniti listu podataka o traženom otmičaru, stoga ekipa koja je uspjela otkriti i točno popunila sve podatke o otmičaru (npr. ime, prezime, u kojem gradu se nalaze i koja je šifra za izlazak iz podruma) je najuspješnija ekipa.

Ekipe Team 22, Scooby doo i Ekipa 5 prijatelja su tim redom osvojili prva tri mjesta.

Ovog petka će se u Goričkom klubu mladih održati radionica humanitarnog karaktera na kojoj će se izrađivati igračke za pse u skloništu Velika Gorica. Radionica počinje u 19 sati, a sve što je potrebno je donijeti par starih majica i jedne škare.