Home Crna Kronika FOTO I VIDEO: Uhvaćen na djelu pa pobjegao od komunalnog redara u...

FOTO I VIDEO: Uhvaćen na djelu pa pobjegao od komunalnog redara u šumu

Počinitelj je ilegalno odlagao otpad, a to navodno čini već dvije godine. Sada mu je komunalno redarstvo stalo na kraj

PODIJELITE

Kraj radnog tjedna za gradskog komunalnog redara završio je vrlo uspješno. Naime, kako nam sam govori, nakon dvije godine potrage, napokon je uhvatio muškarca koji ilegalno odlaže otpad u prirodu. “Tražim ga i pratim već dvije godine. Znam gdje vozi, koliko dugo vozi, znam da mu traktor nije registriran, ali tek sada sam ga uhvatio“, govori nam redar.

Redar je počinitelja pratio od Velike Mlake pa sve do šume kod Mičevca kada ga je traktorist primijetio. Vjerojatno od straha ili zabrinutosti, naglo je skrenuo pa mu se prevrnula prikolica od traktora. Od straha da bude uhvaćen je pobjegao u šumu.

Kako nam govori redar, prizivao ga je da izađe prvenstveno iz brige da počinitelj nije ozlijeđen, no srećom, situacija nije bila takva. Na mjesto nesreće stigla je i policija, a počinitelj je tada izašao iz šume. Iako je vrlo jasno da je došlo do prometne nesreće, da vozilo nije registrirano i da je počinitelj ilegalno odlagao otpad na mjestu na kojem je jasno naznačeno da se to ne smije činiti, policija navodi da za njih tu nema prekršaja.

Iz komunalnog redarstva nam potvrđuje kako se često događa da prati osobe za koje zna da ilegalno odlažu otpad, no oni to obično primijete pa sjednu u obližnji kafić i slično samo kako bi izbjegli kaznu.