Home FOTO VIJEST FOTO GALERIJA Otvoren Advent u Gorici: Središnji gradski park izgleda čarobno

FOTO GALERIJA Otvoren Advent u Gorici: Središnji gradski park izgleda čarobno

Počelo je najdraže doba u našem gradu

PODIJELITE
Foto: Katarina i Dario Drvodelić

Početak obilježavanja Adveta u Gorici bilo je zajedničko paljenje adventske svijeće na Trgu Stjepana Radića u subotu uz gradonačelnika Krešimira Ačkara i molitvu koju je predvodio župnik.

Nakon prigodnih riječi i prisjećanja važnosti došašća, danas slijedi i službeno otvorenje Adventa u Gorici u Parku Plemenite opčine turopoljske u neposrednoj blizini Muzeja Turopolja gdje je postavljena prava blagdanska bajka. Prekrasni ukrasi, klizalište koje se prostire na 400m2, ugostiteljski trg s raznovrsnom ponudom, šator koji krije Ured Bake Božićnjak, kutak za fotografiranje i mnogo, mnogo žaruljica samo su dio onoga što je dočekalo posjetitelje.

Kao dio službenog programa održao se nastup mažoretkinja, otvorenje klizališta uz nastup klizačice te je gradonačelnik Krešmir Ačkar na oduševljenje svih okupljenih upalio blagdansku rasvjetu u Parku. Uslijedio je koncert Puhačkog orkestra DVD-a Velika Gorica. Slijedi koncert Gelato sisters od 20 sati. Program za ostatak manifestacije kao i popis koncerata koji nas čekaju možete pronaći OVDJE.

Božićne radosti i u našem gradu mogu početi! Kako je bilo i kako izgleda Advent u Gorici, pogledajte u nastavku