Home Izdvojeno Evo što je Gorički klub mladih organizirao ovaj tjedan

Evo što je Gorički klub mladih organizirao ovaj tjedan

PODIJELITE

Ljeto u Goričkom klubu mladih je sve, samo ne dosadno. I ovog tjedna organizirane su brojne aktivnosti. Danas će se, kao što smo najavili, održati koncert Amaterapeuta koji počinje u 21 sat.

Sutra se, na Terasi Galženica, s početkom u 20 sati održava Yogagarden: Yoga na terasi GKM-a.- Yoga je mnogo više od još jedne metode tjelovježbe – ona predstavlja način života, cijeli jedan svjetonazor koji pomaže u lakšem svladavanju svakodnevnih napora, te boljem razumijevanju sebe i svijeta oko nas. Kroz yogu učimo povezivati tijelo, um i duh; učimo poštovati svoje tijelo i njegove (ne)mogućnosti, razvijamo strpljenje, snagu, fleksibilnost, ravnotežu i koncentraciju.

Radionicu yoge, uz opuštajuću atmosferu i prigodnu glazbu, vodit će Jelena Šaban. Svi zainteresirani su dužni ponijeti prostirku i udobnu pamučnu odjeću. Nakon druženja organizirano je druženje uz čaj i kratka rasprava.

Četvrtak je rezerviran za Chillout večer, dok se u petak ponovo održava radionica foto/video sekcije. Subota je dan za opuštanje i Večer društvenih igara.

Sve radionice i aktivnosti su besplatne.