Home Izdvojeno Društvo žena Buševec bez pauze rade za svoju zajednicu i potrebite

Društvo žena Buševec bez pauze rade za svoju zajednicu i potrebite

Prikupljaju donacije i zahvaljuju svim donatorima na uključenosti

PODIJELITE
Foto: FB / Društvo žena Buševec

Ljeto je nekima vrijeme za odmor, a nekima za obnovu i rad za zajednicu. Među onima kojima pauze nije bilo su i Društvo žena Buševec koje i dalje rade punom parom.

Do sada su prikupljale donacije te kako navode, vrlo su ponosne na sve veći broj donacija. “Ponosne smo na uključenost ljudi sa svih strana i na spremnost da pomognu i dovezu/donesu stvari koje žele pokloniti. Također smo sretne i ponosne na  zainteresiranost da se jave i pomognu onima kojima je potrebna pomoć. Ovim putem im se svima zahvaljujemo na donacijama.”, navode iz Društva.

Njihovi mještani i donirali su odjeću, bicikle, igračke, krevet, kolica, ležaljku, suđe, ruksake, pa čak i kuhinju, kauče i namještaj. Sve navedeno proslijeđeno je u različite dijelove Turopolja i Sisačko-moslavačke županije te u ruke potrebitima i udrugama.

Osim toga, Društvo žena Buševec posjetilo je Dom za starije i nemoćne “Sretna zvjezdica” u Buševcu. Tom prilikom su odnijele uloške za odrasle koji su također bili donacija, a koji su proslijeđeni štićenicima u dom i tom prilikom su donirale i namirnice o njihovom trošku.

Svim donatorima su se poimence zahvalile na svojoj stranici, a to možete pronaći OVDJE. Zapratite njihove akcije i podržite ih!