Home Izdvojeno Dobrotvorna revija mladih velikogoričkih dizajnera

Dobrotvorna revija mladih velikogoričkih dizajnera

PODIJELITE

Dobrotvorna revija mladih dizajnera i koncert mladih glazbenika održat će se u srijedu, 21. prosinca u 20 sati u Clubu 100. Reviju i koncert organizirali su Grad Velika Gorica i Club 100 na inicijativu Goričkog kluba mladih.

– Novac od prikupljenih ulaznica bit će doniran Udruzi Nova Budućnost iz Velike Gorice koja brine o mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi – poručuju organizatori.

Mladi gorički dizajneri i glazbenici u suradnji s mladima iz Goričkog kluba mladih pokazuju kako su aktivni dionici naše lokalne zajednice koji pokreću inicijative za mlade kojima je pomoć i podrška potrebna.

– Na reviji će se predstaviti mladi gorički dizajneri: Sweet Angel – Matea Perić, Chokeri – Ana Ušić i Nikolina Kojčin, Startasice – Davorka Ilečić, Jelena’s Wonderland – Jelena Šaban, Pletivo – Ana Antolčić i KUD Novo Čiče sa Haljinama od lana – ispričali su organizatori.

Za glazbu će se pobrinuti tri, već poznate, djevojke iz Ekonomske škole Velika Gorica – Forte Fortissimo, bend Hladan Tuš i Marija Jakovljević. Suradnici ove dobrotvorne aktivnosti su srednje škole u Velikoj Gorici, vizažistice Doris Drmak i Dora Predan te učenice srednjih škola koje će nositi reviju.

Ulaz na reviju i koncert je 10 kuna, a tko želi, može dati i više.