Home Najave Dan žena u znaku poduzetništva i besplatne radionice za poduzetnice

Dan žena u znaku poduzetništva i besplatne radionice za poduzetnice

Kao poklon za Dan žena, sve polaznice radionice dobit će besplatne privatne konzultacije

PODIJELITE
Foto: Unsplash / Ilustracija

VeGoRa organizira posebnu radionicu za poduzetnice na Dan žena. Sudionice će kroz interaktivne vježbe u parovima i timovima biti vođene kroz četiri koraka procesa upravljanja promjenama – otkrivanje, vizualizacija, dizajniranje i akcija.

“Vježbe će pomoći sudionicima izaći iz ustaljenih načina razmišljanja, vizualizirati budućnost kojoj teže i osvijestiti vještine i resurse kojima raspolažu i koji su im potrebni kako bi iskoristili svoj puni potencijal. Savladavanje metodološkog pristupa koji će se koristiti za vrijeme radionice, kao i pripremljeni materijali te ideje i rezultati predstavljat će dodanu vrijednost sudionicima u smislu mogućnosti praktične primjene istih u razvoju svojih poduzetničkih ideja. Sudionici će imati prilike prezentirati svoje planove promjene, a one koji pokažu najveću želju za promjenom nagradit ćemo besplatnim konzultacijama kako bi svoj plan promjene uspješno sproveli u djelo.”, navode organizatori.

Poklon za Dan žena

Kao poklon za Dan žena, sve polaznice radionice dobit će besplatne privatne konzultacije kako bi pokrenule svoju osobnu promjenu. Ivana Conjar, MBA, voditeljica je poslovnog razvoja e-Leadreship MBA programa na Visokom Učilištu ALGEBRA. Kroz selekcijske intervjue i procjene MBA kandidata upoznala je glavne motivatore osobnog i profesionalnog razvoja lidera i pokretača promjena u organizacijama. e-Leadership MBA program koristi kao platformu za rad s pametnim, inovativnim i proaktivnim poslovnim ljudima, a svoja znanja i vještine dodatno usavršava na postdiplomskom studiju poslovne psihologije na University of East London.

Radionica će se održati 5. ožujka od 12 do 16 sati na adresi VeGoRa-e. Kako biste sudjelovali na radionicama potrebna je prijava koju možete napraviti OVDJE.