Home Izdvojeno Besplatne projekcije u Retro kinu Galženica povodom Međunarodnog dana žena

Besplatne projekcije u Retro kinu Galženica povodom Međunarodnog dana žena

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica i ove godine sudjeluje u programu Ženijalni dani

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica nastavlja svoje sudjelovanje u programu Ženijalni dani i ove godine. U petak, 8. ožujka, u Retro kinu Galženica (Domu kulture Galženica) bit će prikazane intrigantne ‘ženske priče’ na filmskom platnu povodom Međunarodnog dana žena.

Ova deseta po redu manifestacija, u suradnji s Kino Mrežom, nastavlja svoju misiju prikazivanja inspirativnih filmskih ostvarenja koja slave žene te istovremeno naglašavaju njihovu snagu i ulogu u društvu.

Ulaz na projekcije je besplatan za sve posjetitelje.

RASPORED PROJEKCIJA:

Petak, 8. ožujka, 16:00 h

KRALJICA PLESA
(dječji, obiteljski)

‘Kraljica plesa’ donosi šarmantno i srdačno ostvarenje koje nas podsjeća na posebne trenutke kada čujemo omiljenu pjesmu, susretnemo osobu koja nam se sviđa ili ostvarimo svoje snove zahvaljujući upornosti i trudu.

Petak, 8. ožujka, 19:00 h

ČELIČNE MAGNOLIJE
(komedija)

Julia Roberts, omiljena holivudska glumica, osvojila je svoju prvu nominaciju za Oscara zahvaljujući ulozi u filmu ‘Čelične magnolije’ 1989. godine. Premda nije osvojila nagradu, sam film je ostavio neizbrisiv trag u životima mnogih koji su odrasli u ranim 90-ima prošlog stoljeća, zbog tematike s kojom su se mnogi mogli poistovjetiti.