Home Izdvojeno 26. Turopoljska trka bogatija za Utrku športaša Velike Gorice

26. Turopoljska trka bogatija za Utrku športaša Velike Gorice

Održat će se i šest tradicionalnih utrka

PODIJELITE

Turopoljska trka ove godine održat će se 25. ožujka u 10.30 sati. Start je planiran u središtu Velike Gorice ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

U sklopu 26. Turopoljska trke održat će se šest različitih utrka. Uz već tradicionalne – promotivnu utrku osoba s invaliditetom, polumaraton, vatrogasnu utrku, Turopoljsku peticu (utrku građana) i učeničku utrku osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca – premijerno će se ove godine trčati i Utrka športaša Velike Gorice. Uz pomoć čelnih ljudi iz tabora organizatora Maraton kluba Velika Gorice i Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice najbolji će športašice i športaši dobiti i vrijedne poklone organizatora i pokrovitelja Trke.

– Zahvaljujemo na suradnji Maraton klubu, predsjedniku Darku Batkoviću i tajniku Bruni Škrinjariću, očekujemo da će odaziv športaša biti zadovoljavajući, te ovim putem pozivamo športašice i športaše da se prijave za Trku športaša i ispune olimpijsko geslo ‘da je važno i sudjelovati, a ne samo pobijediti’. Mnogi gradovi u Hrvatskoj organiziraju polumaratone ili maratone, negdje su te trke događaja za sve građane, ne samo za građane sklone športu i rekreaciji, već i one kojima šport nije dio svakodnevice. Zajednica športskih udruga grada Velike Gorice nastojat će na Trku pozvati i športašice i športaše, bivše i sadašnje, i dodatno ju učiniti dijelom velikogoričke športske ponude za naše građane – rekao je Davor Štuban, tajnik Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice.

Prijave na utrku možete pronaći ovdje.