Home Izdvojeno Zvonimir Lovrić, kandidat za gradonačelnika Domovinskog pokreta: „Uprava nam je kao gangrenozna...

Zvonimir Lovrić, kandidat za gradonačelnika Domovinskog pokreta: „Uprava nam je kao gangrenozna noga“

PODIJELITE

U predizbornu utrku za fotelju velikogoričkog gradonačelnika službeno je krenuo i kandidat Domovinskog pokreta. To je Zvonimir Lovrić, dugogodišnji kirurg, predstavljen i kao stručnjak, branitelj, čestit čovjek bez fige u džepu, koji voli svoje. A Lovrić je u kampanju krenuo kirurškim rječnikom.

„Uprava nam je kao gangrenozna noga i gdje god ubodete curi gnoj. Na političkom nebu Domovinski pokret ima ljude koji mogu pokrenuti i neće izdati grad ni domovinu, to su ljudi koji neće uzimati novac, oni koji znaju najbolje usmjeriti vrijednost novca za opću dobrobit lokalne i šire zajednice“, kaže Lovrić.

Kao jednu od odrednica programa najavio je izgradnju polikliničkog dijagnostičkog centra. „Vidjeli smo koliko je to nužno, posebno u ovoj pandemiji, stoga najavljujemo izgradnju, ne bolnice, već nečeg drugog, specijalističke zdravstvene ustanove koja će pokrivati potrebe za više od 80 tisuća stanovnika u regiji“, kaže Lovrić koji je pozvao građane da uzmu „oružje u ruke“, pritom misleći na olovku i glasački listić, te da izađu na izbore.

Okupljenima se obratio i Krunoslav Hrvačić, poznati velikogorički veterinar, poduzetnik, član Domovinskog pokreta koji je dao podršku kandidatima. Ističe kako će DP svoje aktivnosti usmjeriti i na jačanje poljoprivrede i gospodarstva u Velikoj Gorici, koja je oduvijek bila „hranitelj Zagreba“.


„Trebamo povezati ruralnu sredinu, educirati stručnjake agronome, educirati seljaštvo da mogu povećati proizvodnju, te potaknuti brži otkup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države koje stoji neiskorišteno. Imamo mlade, imamo dobre ljude koji mogu uzdići ovaj grad“, poručio je Hrvačić.

Predstavljanju su prisustvovali saborski zastupnici Domovinskog pokreta; Stjepo Bartulica (predsjednik kluba zastupnika DPa), Stipo Mlinarić Ćipe i Ante Prkačin, general HOSa, kao i kandidat DP-a za župana Zagrebačke županije Domagoj Lovrić.