Home Vijesti Život nije novac – spasile ga zaposlenice Lutrije

Život nije novac – spasile ga zaposlenice Lutrije

PODIJELITE

Leon Knežević iz Velike Mlake u lipnju je doživio srčani udar. Nalazio se u blizini poslovnice Hrvatske lutrije u Dugom Selu. Nije niti znao kako će upravo tamo dobiti jackpot života.

– Šetao sam Dugim Selom jer sam ostavio auto kod mehaničara i iznenada osjetio jaku bol u prsima. Prepao sam se i imao osjećaj da ću se srušiti. Stao sam kod kioska, zatražio bočicu vode, a gospođa Milena vodu mi je poklonila i čak mi na ruku stavila malo šećera. No vidio sam da to ništa ne pomaže – prisjeća se Leon. Nekako je prevalio još tih par koraka i dovukao do poslovnice Hrvatske lutrije. Kroz glavu mu je prošlo kako je taj prostor klimatiziran te da je mudrije ući unutra nego sjesti na drvene klupe preko puta ulice na busnom stajalištu.

U poslovnici je shvatio kako će se srušiti te da mu treba bolnička pomoć. Zaposlenice, Matea Panic i Ljiljana Borac, uskočile su mu u pomoć. Polegle su ga na bok, nazvale hitnu pomoć i održavale situaciju mirnom. Hitna pomoć stigla je u brzom roku te je Leonu od tada dobro. Svoju zahvalnost ni sam ne može iskazati riječima.

-Možda sam sada trebao biti na nebu, ali nisam zahvaljujući svim tim ljudima, koje sam nazvao svojim anđelima. Cijelo to vrijeme imao sam osjećaj da sam u sigurnim rukama. Uvjerio sam se da jackpot nije novac, jackpot su ljudi i još jednom svim tim mojim anđelima zahvaljujem iz dubine srca koje kuca zahvaljujući upravo njima – rekao je Leon za 24sata.

Izvor: 24sata http://m.24sata.hr/news/jackpot-u-zadnjem-trenutku-spasile-mu-zivot-tete-iz-lutrije-483934