Home Izdvojeno Zbog radova na tornju NBDM zatvorit će se dio cesta i preusmjeriti...

Zbog radova na tornju NBDM zatvorit će se dio cesta i preusmjeriti autobusne linije

Od sutra, 27. siječnja, organizirani su obilazni pravci za motorna vozila i tri autobusne linije

PODIJELITE

Sutra, 27. siječnja će se u vremenu od 07:30 do 14:30 sati u zoni Župe Navještenja BDM izvoditi radovi na uklanjanju tornja koji je stradao u potresu. Tom prilikom za sav promet biti će zatvoreni dijelovi nerazvrstanih cesta i to Šetalište Franje Lučića (od križanja s Zagrebačkom ul. do k.br. 6 Šetališta Franje Lučića) i Ulice A. Šenoe (od križanja s Šetalištem Franje Lučića do kućnog broja 7 Ulice Augusta Šenoe) u Velikoj Gorici.

Obilazni pravci za motorna vozila biti će Zagrebačka ulica, Ul. kneza Branimira, Ul. kralja D. Zvonimira s južne strane Šetališta Franje Lučića i Ulice Vjekoslava Majera s sjeverne strane Šetališta Franje Lučića.

Preusmjeravanje autobusnih linija

Autobusne linije br. 309, 321 i 335 koje s Terminala Velika Gorica prometuju Šetalištem F. Lučića preusmjeriti će se na Ul. kralja D. Zvonimira. U povratku se prema Terminalu Velika Gorica vraćaju svojom redovnom trasom. Autobusno stajalište u Šetalištu Franje Lučića kod k.br. 16 privremeno se ukida.

“Ovim putem molimo sve građane da se ne kreću i ne zadržavaju u zoni izvođenja radova zbog sigurnosti.”, navode iz Grada.