Home Crna Kronika Zbog nesreće na nadvožnjaku Mičevec prometni čep. Doznajte gdje je sve došlo...

Zbog nesreće na nadvožnjaku Mičevec prometni čep. Doznajte gdje je sve došlo do sudara

PODIJELITE

Tijekom dana je na velikogoričkom području došlo do četiri prometne nesreće, a svima je uzrok vožnja neprilagođena snježnom vremenu, potvrdio nam je Josip Cavrić, šef smjene u Policijskoj postaji Velika Gorica. Ulica Slavka Kolara u Velikoj Gorici, cesta D30 u Velikoj Mlaki, mjesto Drnek u Općini Orle te Mala Buna, lokacije su na kojima je došlo do prometnih nesreća. U sva četiri slučaja došlo je do kontakta dvaju vozila. Ozlijeđenih osoba na sreću nema, već je nastala samo materijalna šteta.

–  Na području Velike Gorice zbog vremena je vrlo teška prometna situacija. Promet se odvija usporeno na svim glavnim prometnicama, osobito od Zagreba do Velike Gorice  –  kaže Cavrić koji ističe da se tijekom jučerašnjeg dana na cijelom velikogoričkom području nije dogodila niti jedna prometna nesreća.

NESREĆA I NA ZAGREBAČKOJ OBILAZNICI

Zbog nesreće na zagrebačkoj obilaznici koja se dogodila oko 16 sati, promet je do 17,50 sati bio preusmjeravan velikogoričkom istočnom obilaznicom.

–  Promet je bio preusmjeravan od čvora Buzin prema Velikoj Gorici, te zatim istočnom obilaznicom na Domovinski most  –  doznajemo od zagrebačke policije.

U nesreći je sudjelovalo jedno teretno vozilo koje se prepriječilo na nadvožnjaku Mičevec. Promet je bio obustavljen u smjeru istoka, između čvorova Buzin i Kosnica. Vozilo je uklonjeno, ali zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i dalje se stvaraju gužve i vozi se u koloni uz zastoje.

–  Vozačima bih poručio da održavaju sigurnosni razmak između vozila te da smanje brzinu. Oni koji nemaju zimsku opremu neka uopće ne sjedaju za volan  –  ističe šef smjene velikogoričke policije.