Home Crna Kronika Vrijeđao policajce, odbio alkotest pa završio na sudu

Vrijeđao policajce, odbio alkotest pa završio na sudu

PODIJELITE

Velikogorička policija je kroz vikend provela akciju nadzora prometa te su ovog puta imali dosta posla. Uhićena su tri vozača kojima su izdani Optužni prijedlozi.

Prvi je vozio s 1,50 promila u krvi te je uhićen do otriježnjenja. Drugi vozač (46 godina) je odbio alkotest, a zaustavljen je u petak 2. lipnja u 23:40 u Sisačkoj ulici. “Prilikom nadzora isti je odbio ponuđeno ispitivanje pomoću alkometra poradi utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu i tom prilikom narušavao i Javni red i mir vrijeđajući i omaložavajući policijske službenike.”, objašnjavaju iz policije. Isti je uhićen, zadržan do otrežnjenja, i uz Optužni prijedlog prepraćen na općinski sud – prekršajni odjel.

Zabilježen je i vozač koji je vozio pijan, i to s 1,59 promila alkohola u krvi. 34-godišnjak je zaustavljen u nedjelju u 23:25 krećući se Ulicom 153 brigade HV u Velikoj Gorici. Uhićen je i zadržan do otrežnjenja i uz Optužni prijedlog biti će prepraćen na općinski sud.

Za napomenuti je da su se u vrijeme vikenda dogodile dvije prometne nesreće – jedna s teškim tjelesnim ozljedama koju je vozač sam skrivio te jedna s materijalnom štetom.