Home Izdvojeno “Zamislite bebu od nekoliko dana koja nema dom”: VG Legacy pokrenuo akciju...

“Zamislite bebu od nekoliko dana koja nema dom”: VG Legacy pokrenuo akciju za nezbrinutu djecu

Žele renovirati sanitarni čvor u Kući ljubavi koji nema čak ni toplu vodu

PODIJELITE
Foto: FB / Dalija Zubek

“Zamislite bebu od nekoliko dana ili mjeseci koja nema dom, zamislite bebu koja nema obitelj, zamislite bebu u kinderbetu gdje budna mirno čeka na red da bude podignuta i utješena, zamislite bebu koju nema tko šuškati cijelu noć i pružiti joj toplinu, zamislite bebu koja strpljivo čeka svoju flašicu, zamislite bebu koja se možda po noći i probudi jer je u svojoj maloj nedužnoj glavici sanjala da je sama……..a sama je…i sada zamislite da je to vaše dijete…..”, započela je svoj apel Dalija Zubek iz VG Legacyja. Ovakvu tešku situaciju imaju bebe i djeca do tri godine starosti u Kući ljubavi, domu za nezbrinutu djecu. Trenutno tamo boravi 30 djece o kojima se brinu žene koje im pružaju ljubav i sigurnost.

Pomoć im je potrebna i to kod osnovnih stvari. Kako navodi Zubek, u novoj akciji žele renovirati sanitarni čvor koji nema čak ni toplu vodu. Zbog starosti instalacija voda propušta kroz zid i već su se stvorila oštećenja na zidovima igraonica i podigao se laminat, što znači da renovacija mora početi što prije.

“Molim vas sve da nam pomognete, molim vas da javite svojim poznanicima, molim vas da dijelite i molim vas da se javite ako ste poduzetnik koji obavlja vodoinstalaterske, keramičke ili građevinske poslove i ako nam želite pomoći.” , navodi i dodaje da mole sve trgovine koje se bave prodajom sanitarija da im izađu u susret i pomognu u svojim mogućnostima.

Donacije možete uplatiti na žiro račun udruge HR9124840081135191457  s oznakom plaćanja Kuća ljubavi.