Home Gospodarstvo Zagrebačka županija za braniteljske udruge dodjeljuje 600 tisuća kuna

Zagrebačka županija za braniteljske udruge dodjeljuje 600 tisuća kuna

Podsjećamo, Grad Velika Gorica za braniteljske udruge dodjeljuje 175 tisuća kuna

PODIJELITE

Zagrebačka županija temeljem javnog natječaja dodijelit će 600.000 kuna udrugama proizašlim iz Domovinskog rata za prioritetne programe i projekte na području brige za branitelje i članove njihovih obitelji. Natječaj je otvoren do 3. ožujka 2021. godine.

Cilj natječaja je jačanje kapaciteta udruga proizašlih iz Domovinskog rata na području Zagrebačke županije za pružanje zdravstvenih, socijalnih i humanitarnih usluga putem njihovih programa i projekata koje provode na lokalnoj razini.

Financijska potpora za pojedini program i projekt može iznositi najmanje 5.000 kuna, a najviše 80.000 kuna, dok prijavitelj može prijaviti i ugovoriti najviše jedan program ili projekt u okviru ovog javnog natječaja. Pritom prijavljeni program ili projekt mora biti besplatan za korisnike kojima je namijenjen, a korisnici moraju biti stanovnici Zagrebačke županije. Također, program ili projekt mora se odnositi na prioritetne aktivnosti te mora biti jasno određeno područje provedbe i ciljana skupina korisnika, a sama provedba ne smije trajati dulje od 12 mjeseci.

Više o prijavama možete saznati OVDJE. Podsjećamo, Grad Velika Gorica za braniteljske udruge natječajem dodjeljuje 175 tisuća kuna.