Home Crna Kronika FOTO Zabio se u kuću u Mlaki, pokušao pobjeći, a onda zaspao...

FOTO Zabio se u kuću u Mlaki, pokušao pobjeći, a onda zaspao u autu do dolaska policije

"Čulo se kako auto turira, dečko je probao izvući auto i pobjeći, ali mu baš nije uspjelo jer je zapeo za betonski blok."

PODIJELITE

Jedna obitelj u Velikoj Mlaki za vikend je imala što za vidjeti usred noći. Kako je čitateljica javila za 24 sata, vozač im se zabio u kuću, pokušao se izvući, ali je zapeo za blok.

“Prvo smo mislili da je potres, probudio je nas i vjerojatno cijelo susjedstvo. Vozača je odvela hitna, u međuvremenu je zaspao u autu dok smo čekali policiju. Došla je i vučna služba” rekla je za portal.

Kako navodi, vozač se odbio od rinzola s lijeve strane i to ga je odbacilo u kuću. Dodaje i kako je na lokaciji ograničenje brzine 50, no da obično vozači tamo prolaze 80 ili 100 na sat.

Foto: Video screenshot / 24sata

“Čulo se kako auto turira, dečko je probao izvući auto i pobjeći, ali mu baš nije uspjelo jer je zapeo za betonski blok. Odvela ga je hitna, a uspio je i zaspati u autu dok nije stigla policija. Došla je i vučna služba” – dodaje čitateljica.

Policija je potvrdila da je došlo do navedene nesreće oko 2:30 ujutro te da je došlo do samo materijalne štete. Ostale okolnosti se utvrđuju.