Home Izdvojeno Za vikend Songkillersi i Nina Kraljić, ali i pregršt sadržaja za najmlađe

Za vikend Songkillersi i Nina Kraljić, ali i pregršt sadržaja za najmlađe

I ovog vikenda očekuje nas pregršt sadržaja za one najmlađe, klizanje, Božićni sajam, gastro ponuda i koncerti

PODIJELITE
Foto TZVG

Božić nam se bliži, a tako i raste broj aktivnosti i zanimljivih događaja na manifestaciji Prosinac u Gorici. I ovog vikenda očekuje nas pregršt sadržaja za one najmlađe, klizanje, Božićni sajam, gastro ponuda i koncerti.

Kraj tjedna obilježit će čitanje priča za najmlađe od 16 sati u Božićnom selu, a u 8 sati kreće kreativna radionica božićnih rukotvorina u Muzeju Turopolja. U 20 sati na glavnoj pozornici zabavljat će nas Mungos brothers blues band i učenici udruge Mungos & Blues.

U subotu 21.prosinca u Božićnom selu kroz cijeli dan možete posjetiti vilenjački poligon, u 16 sati tu je lutkarska predstava ‘Škola mudrolija učiteljice Rene’. Održat će se i radionice ‘Imajmo na umu, Moguti bi šumu’, ‘Šivene čestitke’ i ‘Vilenjačka škola’. Šećer za kraj je koncert Songkillersa od 20.30 sati.

U nedjelju će se u Božićnom selu odvijati razne igraonice, čitanje priča i animacije za djecu. U 17 sati održat će se ulični interaktivni show za djecu i odrasle Nikoline Maj. U 18 sati pali se četvrta svijeća na adventskom vijencu, a večer završava koncertom Nine Kraljić od 20 sati.