Home Izdvojeno Za projekte udruga mladih Grad osigurao 100 tisuća kuna

Za projekte udruga mladih Grad osigurao 100 tisuća kuna

PODIJELITE

Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za sufinanciranje projekata udruga mladih i udruga za mlade. Uvjet je da projekti budu usklađeni s Programom za mlade Grada Velike Gorice za razdoblje od 2016. – 2018. godine.

Prijaviti se mogu programi koji nude istraživanje potreba mladih za neformalnim obrazovnim programima u Gradu Velikoj Gorici. Provedbu radionica, edukacija, treninga i tribina za mlade koje su usmjerene podizanju kvalitete života mladih u Gradu Velikoj Gorici, jačanju kapaciteta Savjeta mladih Grada Velike Gorice te udruga mladih i udruga za mlade. Osim toga, financirat će se i projekti vezani uz profesionalno usmjeravanje, karijerno savjetovanje i zapošljavanje, ali i projekti i programi nezavisne kulture mladih i kulture mladih.

Za ovaj natječaj osigurano je 100 tisuća kuna. Najmanji iznos sredstava koji se može prijaviti po projektu je tisuću kuna, a najveći 20 tisuća kuna. Udruga može prijaviti najviše dva programa, a rok za prijavu je do 31. ožujka. Natječajna dokumentacija dostavlja se Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i šport, Trg kralja Tomislava 34.

Ako sva sredstva ne budu dodijeljena do krajnjeg roka za prijavu, Javni poziv ostat će otvoren do utroška sredstava, odnosno do kraja godine.