Home Izdvojeno Za izbornika nacionalne karate reprezentacije izabran Goran Živković

Za izbornika nacionalne karate reprezentacije izabran Goran Živković

PODIJELITE

Goran Živković, trener karate kluba Velika Gorica, imenovan je izbornikom nacionalne selekcije u borbama za uzrast juniorki i mlađih seniorki (U21) za 2016. godinu.

Imenovan je od strane Hrvatskog karate saveza i trenutno je najmlađi izbornik nacionalne selekcije sa 31 godinom. Goran je poziv dobio početkom godine od koordinatora stručnog stožera karate reprezentacije i bivšeg izbornika muške seniorske selekcije u borbama Zdenka Horvata.karate klub VG DubrovnikOvog vikenda velikogorički karatisti nastupat će na najjačem i najmasovnijem turniru koji okuplja natjecatelje iz cijelog svijeta. U oba dana turnira u Samoboru će nastupiti 1 813 natjecatelja iz 202 kluba i nacionalnih selekcija 23 države.

-Najbolji u otvorenoj kategoriji će otići kući s 2 000 eura, drugoplasirani s 500 eura i sedmodnevnim ljetovanjem u apartmanima Funda na Šolti, trećeplasirani s 500 eura dok će četvtoplasiranome pripasti 250 eura. Po prvi puta bit će nagrađen i najatraktivniji natjecatelj finalnog dijela turnira koji će osvojiti 500 eura. Sve dobne i težinske kategorije su dobro popunjene tako da će biti vrlo teško doći do odličja na Grand Prixu Croatia.-rekli su organizatori 25. po redu tradicionalnog međunarodnog karate turnira Grand Prix Croatia.Igor Vrban karate VGNakon Samobora, sportaši odlaze u Daruvarske toplice na završne pripreme za Europsko prvenstvu. Kadetima, juniorima i mlađim seniorima dvodnevni turnir u Samoboru je zadnja provjera pred prvenstvo Europe koje se održava na Cipru od 5. do 8. veljače.

Vjerujemo da će Ines Grdenić, Kristijan Obrazović i Igor Vrban na predstojećim prvenstvima ostvariti izvrsne rezultate.