Home Izdvojeno Za Fašnik će nas zabavljati Neno Belan i Fiumensi

Za Fašnik će nas zabavljati Neno Belan i Fiumensi

PODIJELITE

Veljača samo što nam nije stigla, a zagrijavanje za najveću zabavu u gradu u punom je jeku. Gradom će tako idućeg mjeseca proći maškarana povorka koja će završiti svoj put ispod fašničkog šatora u Parku Franje Tuđmana. Tamo će ove godine nastupati jedan od najveselijih i najpoznatijih zabavljača – Neno Belan i njegovi Fiumensi.

Ovaj poznati splitski kantautor, pjevač i skladatelj pop rock glazbe prepoznatljiv je po svojim svevremenskim tekstovima pjesama kao što su “Rijeka snova”, za koju je dobio i Porina 2008. za najbolji album, a tu su i druge uspješnice, što iz vremena Đavola, pa i novijeg razdoblja poput “Zar više nema nas” (duet s Massimom, također dobitnik Porina) zatim poznata “Stojim na kantunu”, “Pričaj mi o ljubavi”, “Bambina”, “Divojka s juga”, “Srce od leda” ili “Ivona”…

U stilu “Rock galame” poziva vas “nemoj biti sama dok je rock galama, dođi i pridruži se veselim maškarama na 111. Turopoljskom fašniku, u subotu, 22.veljače.”

Naravno podsjećamo i da dalje traju prijave fašničkih grupa. Budite kreativni, oslobodite maštu i prijavite najluđe fašničke maske i skupine, najbolji osvajaju i vrijedne nagrade. Veliki Fašnik je u subotu, 22. veljače kad će gradom proći velika maškarana povorka, a dan kasnije je Mali Fašnik, 23.veljače na kojem će se publici predstaviti djeca goričkih vrtića i osnovnih škola.