Home Vijesti Vremenska prognoza: Red sunca, red oblaka, ali ništa od kiše

Vremenska prognoza: Red sunca, red oblaka, ali ništa od kiše

Evo kakve nas temperature očekuju kroz vikend

PODIJELITE

U četvrtak, 22. veljače, u Velikoj Gorici se očekuje promjenjivo vrijeme. Najviša dnevna temperatura bit će oko 15°C, dok će najniža temperatura biti oko 9°C. Prognoza predviđa nešto sunca, ali i naoblaku tijekom dana. Osim toga, postoji žuto upozorenje za vjetar, pa se savjetuje oprez. Brzina vjetra bit će između 12 i 19 km/h, dolazi iz smjera jugozapada.

Evo vremenske prognoze za Veliku Goricu za naredne dane:

Petak, 23. veljače: Noć će biti oblačna s temperaturom od oko 12°C, bez oborina. Jutro također oblačno s temperaturom od 11°C. Poslijepodne će se nastaviti naoblaka s minimalnom vjerojatnošću oborina i temperaturom od 15°C. Večer će donijeti kišu uz temperaturu od 13°C.

Subota, 24. veljače: Noć će biti kišovita s temperaturom od oko 10°C. Jutro će biti djelomično oblačno s temperaturom od 7°C, a kasnije uz temperaturu od 14°C. Večer će također biti djelomično oblačna s temperaturom od 8°C.

Nedjelja, 25. veljače: Noć će biti oblačna s temperaturom od oko 4°C, bez oborina. Jutro će također biti oblačno s temperaturom od 3°C. Oblačno vrijeme se očekuje i poslijepodne i to s minimalnom vjerojatnošću oborina i temperaturom od 10°C. Večer će biti s temperaturom od 7°C.

Ponedjeljak, 26. veljače: Nastavlja se oblačno vrijeme i slične temperature. Noć će biti oko 3°C, bez oborina, jutro s temperaturom od 2°C, a poslijepodne će biti djelomično oblačno uz temperaturu od 14°C. Večer će opet biti oblačna s temperaturom od 8°C.