Home Crna Kronika Vozač koji se zabio u naplatne kućice ranije te večeri imao posla...

Vozač koji se zabio u naplatne kućice ranije te večeri imao posla s policijom

Stigle su neke nove informacije u vezi teške prometne nesreće koja se dogodila kod naplatnih kućica Mraclin

PODIJELITE
Foto: JVP Velika Gorica

Krajem siječnja se na naplatnim kućicama Mraclin dogodila teška prometna nesreća u kojoj je 54-godišnji djelatnik Hrvatskih autocesta izgubio život. Mladić od 21 godinu se svojim automobilom zabio u naplatne kućice. Neslužbene su informacije bile da je isti imao 1,8 promila alkohola u krvi, no ne postoji potvrda o toj informaciji. Sada su u vezi slučaja iscurile i neke nove informacije, kako doznaje Jutarnji list.

Naime, dobili su potvrdu kako je mladić te večeri imao posla s policijom i to kod benzinske koju popularno nazivaju “Spajić”. “Možemo potvrditi da su policijski službenici Policijske postaje Velika Gorica dana 23. siječnja 2021. godine na prostoru benzinske postaje u Velikoj Gorici primjenjivali policijske ovlasti prema osobi koja je kasnije u svojstvu vozača sudjelovala u prometnoj nesreći koju navodite u svojem upitu. U trenutku primjene policijskih ovlasti na prostoru benzinske postaje, osoba nije bila u svojstvu sudionika u prometu na cestama, dakle nije upravljala niti se nalazila u motornom vozilu te ju policijski službenici nisu zatekli u konzumaciji alkoholnih pića“, odgovor je od policije koji su primili iz Jutarnjeg lista. 

Neslužbeno, mladićeva verzija priče je da je bio napadnut od drugog mladića. Podsjećamo, na društvenim mrežama su se nakon nesreće širile razne informacije upravo o tom događaju sa “Spajića”.

Počinitelj i dalje nije ispitan o okolnostima nesreće

Mladić je i dalje na bolničkom liječenju jer se oporavlja od teških ozljeda te policija s njim još nije obavila razgovor niti je ispitan o okolnostima nesreće. Teška nesreća koja se dogodila 23. siječnja bila je u 5:30 ujutro. Mladić se, nakon druženja u Lekeniku gdje su zajedno pili išao u Zagreb pa se vraćajući u Lekenik zaputio prema naplatnim postajama Mraclin. Rampe naplatnih kućica bile su podignute, a on je, umjesto da kroz njih prođe, uletio u prostoriju pokraj naplatnih kućica. Udarcem je probio dva pregradna zida i zaposlenika usmrtio na mjestu.