Home Izdvojeno Volonterski centar uspješno zaokružio godinu

Volonterski centar uspješno zaokružio godinu

Uspostavljena je baza volontera, provedeno je 16 volonterskih akcija i uspostavljena je suradnja s organizacijama koje provode neke od najvećih manifestacija na području grada

PODIJELITE

U prekrasnom ambijentu Etno naselja Novo Čiče, prošlu srijedu održano je druženje povodom obilježavanja završetka projektne godine projekta „Volonterski centar Velika Gorica“.

“U ove dvije godine, koliko udruga Zamisli surađuje s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče, od suradnje je nastalo jedno prijateljstvo za koje se nadamo da će se razvijati i dalje”, govori Svjetlana Marijon, predsjednica udruge Zamisli.

Naime, Volonterski centar Velika Gorica projekt je kojeg je udruga Zamisli pokrenula u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i KUD-om Čiče. U godina dana djelovanja provedeno je nekoliko različitih aktivnosti vezanih uz promociju i razvoj volonterstva na području grada Velike Gorice, uspostavljena je baza volontera, provedeno je 16 volonterskih akcija i uspostavljena je suradnja s organizacijama koje provode neke od najvećih manifestacija na području grada.

Uz organizatore druženju su prisustvovali predstavnici udruge „Vukovina u srcu“, KUU „Turopoljska tradicija“, Udruge „Suncokret“, Dječjeg vrtića „Ciciban“, Goričkog kluba mladih i volonteri Vedran Ivorek i Marina Rožić, ujedno i predstavnica Udruge Forum 50+.

Prisutnima su dodijeljeni poklon paketi osigurane od strane Turističke zajednice grada Velike Gorice koja je pokazala veliku podršku u radu Volonterskog centra, a kao veliko hvala, kroz neko vrijeme nagradit će se organizacije koje su kroz projekt prijavile svoje akcije, oni koji su dali poseban utjecaj u projektu te naravno, vrijedni volonteri bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće, poručuju iz Centra.