Home Izdvojeno Vikend u Velikoj Mlaki: malonogometni turnir, vatrogastvo i dječji folklor

Vikend u Velikoj Mlaki: malonogometni turnir, vatrogastvo i dječji folklor

PODIJELITE

Velika Mlaka ovaj će vikend biti puna događanja. Sve počinje u petak predavanjem o protupožarnoj preventivi u Osnovnoj školi Velika Mlaka koje organizira Dobrovoljno vatrogasno društvo Velika Mlaka.

U SUBOTU MALONOGOMETNI TURNIR

Udruga Gordan Likić u subotu organizira svoj već tradicionalni 4. memorijalni turnir Gordan Likić Goc. Na školskom igralištu 16 momčadi borit će se za pehar i nagradu od 8,000 kuna. Lokalne boje predstavljaju SC Flegat i CB Cepelin, a borit će se protiv momčadi Velike Gorice, Zagreba, Siska, Dubranca, Male Mlake…

Udruga Gordan Likić organizirala je i utakmicu dviju ženskih ekipa, a ove godine to su finalistice Ženskog nogometnog prvenstva Grada Zagreba u futsalu Alumnus i Fusio. Osim toga, na turniru  će se nuditi hrana i piće po pristupačnim cijenama, kažu organizatori, a u večernjim satima nazočne će zabavljati i tamburaška skupina KUD-a Velika Mlaka.

malogometni turnir

DJEČJI FOLKLOR I DANI OTVORENIH VRATA DVD-A

U prijepodnevnim satima nedjelje nastavlja se program Dana otvorenih vrata DVD-a Velika Mlaka te će svi zainteresirani moći pogledati izložbu opreme, vozila, spremišta i fotografija. Slijedi vatrogasna vježba podmlatka DVD-a Velika Mlaka i združena vatrogasna vježba.

Kulturno umjetničko društvo Velika Mlaka organizira 7. susrete dječjih folklornih skupina. Tako će od 17 sati Vatrogasni dom biti ispunjen folklornim pjesmama i plesovima različitih hrvatskih zavičaja.