Home Izdvojeno VIDOVI DANI: Tamburaška večer s 50-ak izvođača oduševila brojnu publiku

VIDOVI DANI: Tamburaška večer s 50-ak izvođača oduševila brojnu publiku

Pozornica je bila smještena u parku Tomislava Hrkovca, a kako kažu iz Mraclina, ta večer bila je pravo 'proščejne u malom'

PODIJELITE
Foto: Vladimir Vinetić

Vidovi dani u Mraclinu glavno su mjesto okupljanja Mraclinaca i gostiju. Jedna od najposjećenijih večeri je i večer tamburaša, a ove godine na pozornici se izmijenilo njih oko 50!

Pozornica je bila smještena u parku Tomislava Hrkovca i kako kažu iz Mraclina, ta večer bila je pravo ‘proščejne u malom’. Postavljeni su bili štandovi, osvijetljena pozornica, a tamburaše je došla slušati brojna publika. Za njih su iz KUD-a Dučec nastupali TS Lajbeki, TS Alibi, TS Modra Galica, TS društva Dobre duše, veliki orkestar KUD-a Dučec, tamburaški podmladak KUD-a  Dučec te ženska vokalna skupina Dučeca.

Tu su bili i ‘Mraclinski Dublinersi’ – sastav Dobre duše te polaznici škole Stude Kravarščana. Nakon službenog dijela publiku su zabavili tamburaški sastavi Alibi. Sami nastupi bili su uvertira u kasnije druženje uz svirku gdje su svi Mraclinci i ostali gosti zaboravili na nedaće i uživali u Vidovim danima.

Idući događaj na redu je sportski vikend. NK Mraclin tako 20. lipnja organizira 5. memorijalni malonogometni turnir „Blaž, Žina i Gale“. Turnir će početi u 18 sati, na betonskom igralištu u Grabi.

Foto: Vladimir Vinetić