Home Izdvojeno VIDEO Pogledajte novi spot Mel Camina snimljen u jednom kadru i to...

VIDEO Pogledajte novi spot Mel Camina snimljen u jednom kadru i to – unazad

PODIJELITE

Velikogorički band Mel Camino izdao je videospot za singl ”Novo vrijeme”. Time su najavili izlazak svog četvrtog studijskog albuma koji se očekuje početkom sljedeće godine.

– Spot je sniman prije tri tjedna na staroj pisti u Velikoj Gorici, sudjelovalo je oko 40 prijatelja. Snimali smo od jutra do mraka i sunce je pržilo tako da smo svi bili spaljeni – rekao nam je frontman banda, Zlatko Majsec, znan i kao Frik iz kvarta.

Zanimljivo je kako je cijeli spot snimljen u jednom kadru, takozvani ‘one take’, i to unazad pa je i Majsec imao zadatak pjesmu otpjevati unazad. Bio je to, kako nam je otkrio, dupli izazov.

– Režiser Mislav Muretić je imao ideju da snimimo unazad tako da sam i ja pjevao pjesmu unazad. Od producenta budućeg albuma sam dobio pjesmu snimljenu unazad i to je zvučalo bolesno. Sjedio sam doma uz laptop i puštao si dok nisam skužio kaj zapravo izgovaram. Vježbao sam da kad se prebaci unaprijed izgleda uvjerljivo. Bio nam je to dupli izazov, ali nekako smo ga uspjeli isfurati na kraju.

Za aranžman su zaslužni Mel Camino i Mark Mrakovčić koji je snimio i producirao pjesmu. Autor glazbe i teksta je Zlatko Majsec.