Home Izdvojeno VIDEO Počelo je vrijeme karnevala i priprema za najposebniji Fašnik do sada

VIDEO Počelo je vrijeme karnevala i priprema za najposebniji Fašnik do sada

Turopoljski fašnik, koji se ove godine održava pod motom "Otkrij svoje drugo ja" potrajat će sve do sredine veljače

PODIJELITE

U Turopolju je počelo vrijeme karnevala i to već dobro poznatom primopredajom ključeva grada koji su, s današnjim danom, u rukama Princa Fašnika i ljupke fašničke Princeze. U novonastalim okolnostima, do ključeva nije bilo lako doći, a bome ni do Princa!

“Fašnički krafnoljubac- Pajcek, ključeve je ‘zgubil, a onda se još ‘zgubil i Princ. No, srećom po naše fašničke vladare, sve se dobro završilo, a Princ i Princeza sjeli su na tron.”, opisuju ovu zanimljivu situaciju iz Turističke zajednice.

Turopoljski fašnik, koji se ove godine održava pod motom “Otkrij svoje drugo ja” potrajat će sve do sredine veljače, a iako će ove godine izostati klasična fašnička povorka i sve one aktivnosti koje prate Fašnik, građani i gledatelji moći će uživati u online video uradcima vesele i razigrane fašničke ekipe koje možete popratiti na Facebooku Turopoljski Fašnik.

Turistička zajednica Velike Gorice poziva sve zainteresirane da se uključe svojim video ili foto pričama te da podijelite svoje fašničke radosti na Facebook stranicama ili u komentarima. Veljača je vrijeme karnevala, pa zašto se ne bi maskirali i zabavili, pa i unutar svoja četiri zida.

Veselje će potrajati do 16.veljače, spaljivanjem Turopoljskog fašnika.