Home Vijesti Video nastupa goričkog učenika na The Voice-u prvi u trendingu u Hrvatskoj

Video nastupa goričkog učenika na The Voice-u prvi u trendingu u Hrvatskoj

Martin Kosovac je jedan od najmlađih kandidata u ovoj sezoni emisije

PODIJELITE
Foto: The Voice HRT

U najnovijoj epizodi The Voicea, osamnaestogodišnji Martin Kosovec iz Svetog Ivana Zeline oduševio je gledatelje svojom iskrenom izvedbom pjesme “Tvoja zemlja” autora Vice Vukova. Mladi pjevač, pun ljubavi prema Hrvatskoj, naglasio je svoj odabir pjesme zbog dubokog i iskrenog osjećaja prema domovini, čime je dodatno dirnuo srca gledatelja.

Martin je inače učenik četvrtog razreda Zrakoplovne tehničke škole u Velikoj Gorici i jedan od najmlađih kandidata u ovoj sezoni The Voicea. Mentorica mu je Vanna. Njegova iskrena i emocionalna interpretacija pjesme potaknula je niz raznježenih reakcija na društvenim mrežama. Oduševio je Hrvatsku čemu je dokaz da je Martinova izvedba trenutno prva u treningu na Youtubeu u Hrvatskoj s gotovo 230 tisuća pregleda.

Biografija Martina Kosovca otkriva da je veliki obožavatelj glazbenih legendi poput Franka Sinatre, Toma Jonesa i Engelberta Humperdincka. U ovoj sezoni The Voicea ističe se svojom originalnošću i autentičnošću, želeći započeti glazbenu karijeru temeljenu na svojim glazbenim uzorima. Njegovu ljubav prema glazbi naslijedio je od oca instrumentalista, a poticaj za prijavu na natjecanje došao je od ujaka.

Unatoč svojih 18 godina, Martin je ima impresivno iskustvo nastupanja na brojnim festivalima, uključujući i međunarodni Blues festival u Memphisu, na kojem je sudjelovao već sa samo 13 godina. Osim glazbe, Martin otkriva da su mu zrakoplovi i automobili druga velika ljubav.