Home Izdvojeno VIDEO In cultura veritas u finalu izbora za Najbolji županijski EU projekt

VIDEO In cultura veritas u finalu izbora za Najbolji županijski EU projekt

Uz vaš glas može postati pobjednik. Evo kako možete glasati...

PODIJELITE

Znate li što povezuje 200 km vinskih cesta i 80 objekata kulturne baštine na području između Zagrebačke županije u Hrvatskoj i subregije Obsotelje i Kozjansko u Sloveniji?

Europski projekt In cultura veritas ukupne vrijednosti 1.003.317,00 eura, koji je ušao u finale izbora za Najbolji županijski EU projekt kojeg organizira Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Glasajte za projekt In cultura veritas!

Osim u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji, o kojoj odlučuje stručni žiri, projekt se natječe i u konkurenciji Najboljeg županijskog EU projekta prema izboru čitatelja Jutarnjeg lista. Stoga, požurite i podržite ovaj vrijedan projekt jednim klikom OVDJE!

Inače, ove se godine za titulu najboljeg natječe 31 EU projekt, od kojih će stručni žiri izabrati pobjednike u četiri kategorije (Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji, Doprinos poduzetništvu), dok će u petoj kategoriji biti proglašen najbolji EU projekt prema izboru javnosti.

Podsjećamo, prošle godine na istom ovom natječaju pobjedu u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici odnio je projekt NewLight čiji je nositelj bila Regionalna energetska zajednica sjeverozapadne Hrvatske, a koji se provodio u Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Pogledajte kratki film o projektu…