Home Vijesti VIDEO/FOTO: Pratite Euroviziju? Evo kako Velika Gorica podržava Baby Lasagnu

VIDEO/FOTO: Pratite Euroviziju? Evo kako Velika Gorica podržava Baby Lasagnu

Kakve su vaše prognoze?

PODIJELITE

Euforija je na vrhuncu, Baby Lasagna jučer je prošao u finale Eurosonga koje će se održati ove subote u Švedskoj. Nimalo to nije iznenadilo publiku niti njegove fanove jer Marko Purišić već više od mjesec dana drži prvo mjesto na kladionicama te mu se odavno prognozira pobjeda. Prvi je ovo puta da Hrvatska tako dobro stoji, ali to nije nimalo neobično jer podrška mu stiže iz cijelog svijeta.

Osim što su fanovi na društvenim mrežama oduševljeni njegovom pjesmom, najviše je tu euforiju potvrdilo skandiranje publike na jučerašnjem nastupu, ali i plesanje novinara koji su znali sve riječi pjesme.

Podršku Baby Lasagna pružila je i Velika Gorica. Dječji odjel Gradske knjižnice na svojim je društvenim mrežama objavio kako podržavaju Baby Lasagnu tako što su na svoje stolove i stolce postavili heklane “tabletiće”. Upravo takve Marko cijelo vrijeme nosi na sebi ili uz sebe, ističući svoju tradiciju.

Osim članova Gradske knjižnice, Velika Gorica je podršku pružila i na Plazma sportskim igrama mladih početkom svibnja kada je gotovo 1000 velikogoričkih osnovnoškolaca plesalo upravo na pjesmu koja nas ove godine predstavlja na Eurosongu. Video pogledajte u nastavku.

Držimo palčeve!